17 Nisan 2013 Çarşamba

Demircide Ormancılık Haftasında Okullar Hayat Buldu

Ormancılık Haftası
21-26     Mart tarihleri arasında kutlanan Ormancılı Haftası nedeniyle çeşitli köylerde öğrenciler eşliğinde okul bahçeleri ağaçlandırıldı. 

Kargınışıklar İlköğretim Okulunda düzenlenen programa Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Ütğm. Bayram Tuhanoğlu, Belediye Başkanı İhsan Temel Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş,  Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertem, Orman İşletme Şefleri Burak Akkurt ve Ramazan Berk, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve Köy halkı katıldı.  Okul Müdürü, Kaymakam Bey ve Orman İşletme Müdürünün konuşmaları ile başlayan tören, şarkı skeç gösteriler ve şiirlerle devam etti. Törenin ardından fidan dikimleri gerçekleştirilerek, köy halkının ikramları ile piknik havasında bir gün yaşandı.
Ana Okulunda düzenlenen programa Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertem ve Demirci Orman İşletme Şefi Burak Akkurt, Okul Müdürü, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Anaokulu öğrencilerinin şarkıları, şiirleri ve gösterileri sergilendi. Akabinde fidan dikimi gerçekleştirildi ve her öğrenciye fidan dağıtıldı.
Köprübaşı İlçesine bağlı olan Alanyolu, Alanyolu İlk Öğretim Okulu okulunda yağışlı bir hava olmasına rağmen İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürü, Muavini, Öğretmenleri ve Orman İşletme Müdür Yardımcısı Bektaş Korkulu, İşletme Şefleri Ali Keklik, Burak Akkurt, Ramazan Berk in katılımları ile fidanlar toprakla buluştu.
Okul Ağaçlandırmalarının yanı sıra Öğrenci Yurdu İle Demirci Orman İşletme Şefi Burak Akkurt nezaretinde 100 Öğrencinin katılımları ile Bal Ormanına Fıstıkçamı Fidanları dikilerek Ormancılık Haftası kutlamaları gerçekleştirildi.

0 yorum:

Yorum Gönder